Software & toepassingenKlantendatabank (CRM)

Alle info, ongeacht waar die ingeput werd ( discotheek/event, site, Facebook, guestlists, etc.) gaat naar uw centrale server. Real-time vindt u alle volgende gegevens terug:
- Persoonsgegevens : Naam, adres, geslacht, leeftijd, taal en foto’s,
- Bezoekershistoriek per klant per datum, weekdag, aankomstuur en frequentie (gekoppeld aan events),
- Contactmogelijkheden + klantvoorkeur (opt-in /opt-out): GSM-nummer, E-mail en postadres.

Deze gegevens worden automatisch gekoppeld aan andere databases en Officeprogramma’s zoals Word (automatische brievenopmaak) en Excel (kant-en-klare rapportages). Dit is handig voor het uitsturen van verjaardagsmails, speciale thema’s zoals “only girls before 12”, persoonlijke SMS’en, evaluaties van reclamecampagnes in bepaalde regio’s of voor bepaalde groepen,…

Kortom: u beschikt over het krachtigste en meest gebruiksvriendelijke klantenprogramma op de markt. Zo kan u zich concentreren op uw prioriteiten, Greenlight doet de rest.

Site & internetcommunicatie

Geen enkele software linkt uw klantendata zo snel en zo eenvoudig aan uw site als Generate-ID. Enkele mogelijkheden:
- Agenda/kalender,
- Uitnodigingen, (tafel)reservaties en ticketverkoop,
- Fotogalerij,
- Vriendennetwerk,
- Koppeling met Facebook, Netlog en MySpace,
- Webshop.

Ook de koppeling met uw nieuwsbrieven wordt geregeld: nooit meer dubbele boodschappen. De opties “nieuwsbriefinschrijving” en “doorsturen naar een vriend” zorgen dan weer voor nieuwe contacten en dus ook voor extra kansen om nieuwe bezoekers te winnen..

Bestaande contracten met communicatiebureaus, webbuilders en –hosts zijn geen probleem voor het implementeren van Greenlight.

De toepassingen en eventuele templates zijn in standaardprogrammeertaal geschreven zodanig dat alles gemakkelijk aan de bestaande communicatie kan toegevoegd worden zonder dat uw partners ICT specialisten moeten zijn.

Statistieken

Naast het berekenen van de effectiviteit van uw SMS/e-mailverzendingen, hebt u ook een profielanalyse van de gemiddelde bezoeker (leeftijd, aankomstuur, bezoekdagen, populairste thema-avonden, ….) of van de evolutie tussen bestaande en nieuwe klanten.
Ook kunt u de resultaten van eventuele media-inspanningen controleren.

Vergeet niet:
Een nieuwe klant maken is 6 tot 9 keer duurder dan een bestaande klant behouden, zeker in de discotheek- en nightlifebranche.